For sale: rabbits

# Mix Angora - Lop Ear - Mini Rex - Mini Satin #
*Update: 28/12/2015 (Isnin)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
MIX ANGORA:-
Mix Angora - jantan - 2 bulan: RM50
Mix Angora - betina - 2 bulan: RM50
Mix Teddy Bear - jantan - 2 bulan: RM70
Mix Teddy Bear - betina - 2 bulan: RM70
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
LOP EAR:-
Lop Ear - jantan - 2 bulan: RM120
Lop Ear - betina - 2 bulan: RM120
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^  
MINI REX:- 
Mini Rex - betina - 3 bulan: RM130
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
MINI SATIN:-
Mini Satin - jantan - 8 bulan: RM180 [RM300/sepasang]
Mini Satin - betina - 6 bulan: RM250 [RM300/sepasang]

6 comments:

  1. Salam Saya nak cari baka pedaging ( agak2 terbaik la jugak), baka apa yang Fayuma boleh suggest.

    ReplyDelete
  2. W'salam.
    Biasanya New Zealand White atau Flemish Giant. Standar Rex pun ok, ada respon bagitahu daging baka ni yang paling sedap. Kalau nak cuba yang lain, boleh try Dutch..setakat ni jarang orang breed lagi baka tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, Pasal baka2 arnab pedaging yang disebutkan tu, Pihak fayuma ada supply tak? Saya punya intention untuk baka arnab yang OK disamping kos baka yang efficience. Kalu Fayuma ada supply, bleh bagitau harga2 dia... FYI saya pernah mendapatkan baka teddybear dari fayuma Tahun Lepas.

      Delete
  3. salam..nk tanya, benda dalam sangkar warna biru tu ap nama? yang warna biru tu.. apa fungsinya dan kat mna boleh dapat benda tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu pelapik kaki untuk pets.
      Untuk elakkan kaki terluka terutama bagi jenis2 yang berbulu nipis di tapak kaki.
      Boleh cari di mana2 petshop..ada saiz yang berbeza.

      Delete
  4. ape beza mix teddy bear ngn anggara tu?

    ReplyDelete