Sunday, June 9, 2013

Salam. 
Sudah lama tidak menulis di sini. Sejak post yang terakhir, Disember tahun lalu sehingga kini, ada beberapa event yang berlangsung tetapi tidak sempat di'update'kan..mungkin kerana dihambat tugasan harian atau penerokaan dunia baru..(^^)??


Kami berhasrat untuk mengembangkan ilmu dan pengalaman dalam dunia peliharaan haiwan kecil dan kini anda akan mendapati Guinea Pig (atau lebih dikenali dengan 'wonderpet' dan 'G-Force' oleh kanak-kanak) berada dalam senarai dan agenda kami selepas ini. 


Berkenaan event-event yang telah lepas, akan diselitkan ceritan dan gambar-gambarnya..sedikit demi sedikit. Mohon maaf kepada mereka yang telah singgah di sini dan mendapati tiada sebarang pembaharuan dan kemaskini yang dilakukan terhadap blog ini...agak bosan, bukan?

Owh, ya..yang terbaru ialah promosi beberapa barangan terpilih dari Mini Petshop FR..untuk tempoh masa yang terhad. Sekiranya ada yang berminat untuk memilikinya atau punyai sebarang pertanyaan, sila hubungi kami (pada nombor yang tertera di sebelah kiri). 

No comments:

Post a Comment