Monday, August 16, 2010

Koleksi arnab (Teddy Bear)

Teddy Bear, sejenis arnab berbulu panjang, lebat dan lurus. Panjang bulunya sekitar 3-5 inci. Berat badan, maksimum 1-1.8 kg ketika matang. Arnab jenis ini merupakan arnab terlaris di Thailand berikutan harganya yang mampu dimiliki. Baka Teddy Bear terhasil dari kacukan arnab Lionhead dan Jerry Woody.


13 comments:

  1. salam....perghhh...makin mantop nampak teddy bear fayuma ye....dalam senyap2 dah mengganas yer haha....cantikla teddy bear yang harlequein 2 ekor tue...bashirul..

    ReplyDelete
  2. wsalam..sorry ler, lamaaa baru nak respon. Alhamdulillah atas rezeki. Kena ingat selalu, kalau kita qana'ah, insya Allah akan mendapat lebih.

    ReplyDelete
  3. salam bro..msh ade jual ke teddy bear yg kt atas tuh?brape harga?

    ReplyDelete
  4. wslm..TB yang still available ada kat link (Pasar Arnab). Yang lain, kebanyakannya dah dijual.

    ReplyDelete
  5. Ada je yang jual. Nanti diupdatekan gambarnya, sekali dengan harga. tq

    ReplyDelete
  6. salam bro..teddy yg mcm harlequin tuh xnak jual ke?i berminat nk beli rabbit u tuh

    ReplyDelete
  7. Wslm.
    Teddy yang nak jual semua ada dalam 'For Sale'. Yang takda tu, samada tak dijual atau dah dijuallaa maknanya. Harap maklum.

    ReplyDelete
  8. comelnye dh lama crk baka ni. klau duk kl mcm mn?? boleh ke? kat kl mahal la baka teddy bear ni....

    ReplyDelete
  9. Thanks 4 ur interest. Tapi kami tak sediakan khidmat penghantaran. Cuma kalau ada kenalan atau punyai urusan yang perlu ke KL, bolehlah hantarkan sekali. Itu saja.

    ReplyDelete
  10. salam bro..mcm mana cara nk bela arnab jenis ni dengan baik..tolong share sikit

    ReplyDelete
  11. adakah arnab teddy bear ni mudah dijinakkan?

    ReplyDelete
  12. kenalarnab: Teddy Bear mmg mudah jinak..seperti namanya.:D

    ReplyDelete